Przekąski zimne
1. Carpaccio wołowe 40 zł
Delikatne płatki marynowanej polędwicy wołowej z dodatkiem pasty truflowo-pieczarkowej,świeżej rukoli i parmezanu
2. Tatar z tuńczyka42 zł
Świeżo siekany filet z tuńczyka, doprawiony musztardą francuską podany z sosem Pesto
3. Tatar wołowy42 zł
Świeżo mielona wołowina podana z trio warzywnym
4. Śledź bałtycki29 zł
Parka bałtyckich śledzi serwowana na pierzynce jogurtowej
5. Plater serów lub wędlin dla dwóch osób65 zł
Zupy
1. Zupa rybna 28 zł
Zupa gulaszowa z ryb morskich, pieczywo
2. Żurek staropolski26 zł
Aromatyczny żur gotowany z grzybami i białą kiełbasą, z pieczywem
3. Rosół z domowym makaronem21 zł
Wywar drobiowo-wołowy z dodatkiem makaronu
4. Zupa dnia 19 zł
Sałaty
1. Sałata z grillowanym kurczakiem 38 zł
Świeże warzywa podane na mieszance sałat z kurczakiem
2. Sałatka grecka34 zł
Mix sałat w towarzystwie świeżych warzyw oraz oliwek muśniętych sosem winegret
3. Sałata z krewetkami45 zł
Mix sałat, krewetki na maśle czosnkowym, awokado, filetowana pomarańcza, tost maślany
Ryby
1. Grillowany łosoś 59 zł
Grillowany filet z łososia podany z grillowanymi warzywami w ziołach i ryżem pilaw
2. Dorsz55 zł
Smażony filet z dorsza podany z glazurowana marchewką i puree ziemniaczanym
3. Krewetki królewskie65 zł
Krewetki smażone na maśle z dodatkiem pietruszki i chili, serwowane z czosnkową bruschettą
Dania Mięsne
1. Befsztyk z polędwicy wołowej 98 zł
Soczysta polędwica grillowana według życzenia, serwowana z warzywami i ziemniakami pieczonymi
2. Polędwiczka wieprzowa58 zł
Delikatna polędwiczka faszerowana grzybami leśnymi podana z pieczonymi talarkami ziemniaczanymi i sosem z podgrzybkami
3. Filet z kurczaka42 zł
Pieczony filet z kurczaka nadziewany mozzarellą i szynką parmeńską podany z warzywami duszonymi w ziołach i puree ziemniaczanym
4. Jagnięcina pieczona 98 zł
Pieczony comber jagnięcy serwowany z potrawką grzybową podany z krokietami ziemniaczanymi
5. Kotlet schabowy 42 zł
Tradycyjny schab panierowany podany z frytkami i zasmażaną kapustą
Makarony i dania mączne
1. Tagliatelle z krewetkami 49 zł
Wstążki makaronu podane z krewetkami, pomidorkami cherry, czosnkiem, parmezanem i natką pietruszki
2. Penne z podgrzybkami40 zł
Makaron rurki duszony z grzybami, bekonem i pomidorami koktajlowymi
3. Pappardelle ze szpinakiem35 zł
Wstążki makaronu podane z liśćmi szpinaku i doprawione czosnkiem
5. Pierogi z kaczką i sosem żurawinowym38 zł
6. Pierogi z kapustą i grzybami 34 zł
7. Pierogi ruskie32 zł
Dla dzieci
1. Fileciki drobiowe 25 zł
Panierowane fileciki drobiowe podane z frytkami i sosem tysiąca wysp
2. Naleśniki29 zł
2 naleśniki podane z serkiem waniliowym lub z nutellą lub konfiturą truskawkową
3. Paluszki rybne25 zł
Panierowane filety rybne serwowane z krokietami ziemniaczanymi
4. Makaron w sosie pomidorowym22 zł